12:37 PM , 24

Trang nhất » Khoa Học Chuyên Ngành » 2015 » Tháng một » 25

Khảo sát sự hình thành và phát triển quả của cà phê vối (Coffea canephora var. Robusta) tại Daklak

6:43 PM, 2015-01-25
Khảo sát sự hình thành và phát triển quả của cà phê vối (Coffea canephora var. Robusta) tại Daklak 
Nguyễn Văn Thái, Hoàng Minh Tấn
Estimation on fruit formation and development of Robusta coffee in Daklak 

Summary The paper briefly presents the results in 2000-2001 on fruit formation and development of Robusta coffee investigated on three ripening groups: early, medium and late. Fruit dropping of Robusta coffee depended on the variety groups and highest rate of fruit drop was observed for the early ripening group and lowest for the late one. The fruit drop appeared to concentrate in March and July. In all observations, the increment in fruit volume and biomass as well as bean yield and quality of medium and late ripening groups were higher than those of the early ripening group. Keywords: Coffea canephora var. Robusta, ripening groups, fruit dropping. 

Tổng số điểm của bài viết là: 0.0

Bài cũ hơn

 Thăm dò ý kiến

Nội dung trang web có giúp bạn ?
Tổng câu trả lời: 12738

  Đăng nhập

  Lịch

«  Tháng một 2015  »
Cn234567
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

  Liên kết

  • Cây giống
  •  Thống kê


    Đang Online 1
    Khách 1
    Người sử dụng 0